Kersensoep Met Kaneelcreme

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de soep zachtjes 5 minuten. Verwijder het kaneelstokje en de kruidnagels. Roer het aardappelmeel glad met een scheutje water en voeg dit al roerende bij de soep zodat deze licht bindt. Laat de soep afkoelen en zet deze daarna minimaal 1 uur in de koelkast. Klop de mascarpone los met kaneelpoeder en sinaasappellikeur. Schep de kersensoep in glazen met daarop kaneelcreme.

Kersensoep Met Kaneelcreme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneelcrème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Verse Vijgen Met Kaneelcreme.
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Kersensoep Met Stracciatella-ijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Kaneelcreme
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensoep Met Balsamico
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensoep
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept