Zalm In Filodeeg

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de pesto met de plattekaas los, laat het deeg ontdooien en de boter smelten. - Bestrijk elke deegplak royaal met de gesmolten boter en leg ze per 2 naast elkaar. - Dep de zalm droog, wrijf de moten met peper en zout in en leg ze op het deeg. - Snij de champignons in grove stukken en verdeel ze over de vismoten, evenals de helft van het pestomengsel. - Vouw elke deeglap als een ′toffee′ dicht en bestrijk ze met de rest van de boter. - Leg de deeglapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in een warme oven (200?C) in ongeveer 15 minuten goudbruin. - Neem de pakketjes uit de oven, snij ze in en schep de rest van het pestomengsel erin. - Verdeel de veldsla over 4 borden en leg de vispakketjes erop. - Versier de borden met een partje citroen.

Zalm In Filodeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept