Lentesla Met Groene Asperges

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De scampi′s in warme olijfolie laten bakken en eens ze goudbruin zijn van het vuur nemen. - Het wit en de dooier van een ei scheiden. De dooier, de olie, de azijnen, wat zout en de mosterd samen mixen om een romerige vinaigrette te bekomen. - De asperges in kleine stukjes snijden, het harde gedeelte van de stengel weglaten en laten koken gedurende 5 minuten in gezouten water. - Het andere ei en het resternede wit in kleine stukjes snijden. - De rucola sla, de scampi′s, de eieren en de asperges op een bord leggen en begieten met de vinaigrette. U kunt ook nog de rand van de borden met wat druppels balsamico azijn versieren.

Lentesla Met Groene Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentesla met groene asperges
0 min
Bekijk recept