Pompoensouffle 2

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de pompoen gaar koken in water gedurende 10 minuten en pureer. Laat de helft van de boter smelten, meng er de bloem onder en voeg dan de melk toe. Op matig vuur omroeren tot een gladde saus bekomen wordt. Meng de saus met de pompoenpuree, de eigelen en de geraspte kaas en voeg er als laatste de stijf opgeklopte eiwitten aan toe. Boter een soufflevorm in met de rest van de boter. Giet er de bereiding in en zet alles in een op 160? C voorverwarmde oven gedurende 25 minuten.

Pompoensouffle 2 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoufflé
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoufflé
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensouffle met blauwe kaas :
0 min
Bekijk recept