Kastanjesoep Uit De Limousin

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de buitenste schil van de kastanjes en doe ze 5 minuten en een pan met koken water. Daarna kan het velletje makkelijk verwijderd worden. Laat vervolgens de uien en de gesneden prei zachtjes gaar worden en voeg vervolgens de knoflook toe, maar laat deze niet kleuren. Meng het mengsel met 2 l water waaraan wat zout is toegevoegd en voeg de kastanjes toe. Ca. 45 min. laten koken. Haal er een paar hele kastanjes uit voor de versiering en haal de rest door een mixer. Serveer de soep in een soepterrine, maar vergeet niet eerst de creme fraiche en de hele kastanjes toe te voegen.

Kastanjesoep Uit De Limousin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l' os van Limousin-rund met champignonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet uit Limousin
Bekijk recept

Kastanjesoep met gebakken champignons
Bekijk recept
Kastanjesoep
10-20 min -
Bekijk recept
Kastanjesoep met fazant en eekhoorntjesbrood
0 min
Bekijk recept
Kastanjesoep
0 min
Bekijk recept