Vissoep Met Pernod

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groenten schoon. Snij de ui in ringen, de wortel in plakjes, de selderij in stokjes en de prei in stukjesvan een cm. Bind ze in een doek en hang deze in de bouillon. Voeg bij de bouillon het hele teentje knoflook, laulierblad, wat saffraan, peterseliestengels en het bouillonblokje en laat allesnog 20 minuten mee trekken. Giet de bouillon door een zeef. Neem de groenten uit de doek, spoel ze met koud water af en voeg ze bij de bouillon. Maak de tomaten concassee (stukjes snijden) en voeg ze bij de soep. Snij de vis in stukjes en voeg ook deze bij de soep. Laat nu nog 5 minuten trekken, voeg de pernod toe en serveer de soep. Geef er vers stokbrood met aioli bij.

Vissoep Met Pernod is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterranean breeze
10 min
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept