De kipfilet op een bord leggen en (afgedekt) 2 tot 3 minuten op half vermogen verwarmen. De amandelen op een ovenvast bord of een stukje bakpapier (onafgedekt) in circa 2 minuten op vol vermogen bruineren. De ui fijnsnipperen, de broccoli schoonmaken, wassen en klein snijden. De boter (onafgedekt) in de ovenvaste schaal doen en 1 minuut op vol vermogen verhitten. De gesnipperde ui erdoor scheppen en (onafgedekt) 1 minuut op vol vermogen verwarmen. De broccoli toevoegen en (afgedekt) circa 2 minuten op vol vermogen verwarmen tot de broccoli beetgaar is. De kipfilet in repen snijden en bij de ui en broccoli doen, het water toevoegen en alles (afgedekt) in 6 tot 8 minuten op vol vermogen aan de kook brengen. Tot slot de inhoud van de portiesoep erdoor roeren, de soep enkele minuten laten nagaren en de amandelen over de soep strooien
Kerriesoep Met Kip En Broccoli is een recept van Smulweb.nl