Kerriesoep Met Kip En Broccoli

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kipfilet op een bord leggen en (afgedekt) 2 tot 3 minuten op half vermogen verwarmen. De amandelen op een ovenvast bord of een stukje bakpapier (onafgedekt) in circa 2 minuten op vol vermogen bruineren. De ui fijnsnipperen, de broccoli schoonmaken, wassen en klein snijden. De boter (onafgedekt) in de ovenvaste schaal doen en 1 minuut op vol vermogen verhitten. De gesnipperde ui erdoor scheppen en (onafgedekt) 1 minuut op vol vermogen verwarmen. De broccoli toevoegen en (afgedekt) circa 2 minuten op vol vermogen verwarmen tot de broccoli beetgaar is. De kipfilet in repen snijden en bij de ui en broccoli doen, het water toevoegen en alles (afgedekt) in 6 tot 8 minuten op vol vermogen aan de kook brengen. Tot slot de inhoud van de portiesoep erdoor roeren, de soep enkele minuten laten nagaren en de amandelen over de soep strooien

Kerriesoep Met Kip En Broccoli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaak kerriesoep
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie
15 min-
Bekijk recept
Kerriesoep met kool en prei
0 min
Bekijk recept