Vissoep

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui en de knoflook snipperen en in de helft van de olie goudgeel fruiten. De vis in blokjes snijden en samen met de garnalen en de mosselen 3 minuten omscheppend bakken. Dan de bouillon erbij schenken en zachtjes laten koken. Het brood ontkorsten, in repen snijden en in de rest van de olie bakken, laten uitlekken op keukenpapier. Het blik vissoep en de tomato frito door de visbouillon roeren en nog een paar minuten doorwarmen. De soep op smaak maken met peper, eventueel zout en een scheutje Pernod. De soep in diepe borden serveren en met kervel en geraspte kaas bestrooien. De brood soldaatjes erbij geven.

Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept