Vissoep Uit Molise

8
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui aan in de olie tot deze glazig is. Voeg de knoflook en pepers toe. Voeg 3/4 l water en de wijn toe en breng dit aan de kook. Voeg de vis, schaal- en schelpdieren en saffraan toe. Zorg dat alle vis net onder staat en stoof alles gaar in 15 minuten. Bestrooi met peterselie en serveer met bruschetta.

Vissoep Uit Molise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Welke wijn bij welk gerecht
0 min
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept