Hertebiefstukjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De biefstukjes licht bekloppen met een vleesklopper. Boter in een pan verhitten en het vlees aan beide zijden bruin bakken, 3 minuten aan elke kant. Kruiden met peper en zout. Uit de pan nemen. Op een voorverwarmde schaal leggen. Garneren met gewassen gedroogde peterselie.

Hertebiefstukjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertebiefstukjes Met Knoflook En Tijm
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertebiefstukjes (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Ree- Of Hertebiefstukjes Met Rode Bessensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertebiefstuk
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertebiefstukjes Met Knoflook En Tijm
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertebiefstukjes (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Ree- Of Hertebiefstukjes Met Rode Bessensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertebiefstuk
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept