- Maak soezenbeslag. Zet water op en laat de boter erin oplossen. Spatel er daarna de bloem doorheen en zorg dat ze goed gaar is. Haal dit mengel van het vuur en meng er een voor een de eieren doorheen. - Stoom de aardappelen goed droog. Meng ze met het soezenbeslag. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. "},{"@type":"HowToStep","text":"2. Frambozen-dragonsaus - Fruit de knoflook en de sjalottensnippers aan.
- Voeg azijn toe en reduceer tot de helft.
- Voeg daarna de frambozenpuree en de kalfsfond toe.
- Meng tot slot de hele blaadjes onder de saus.
- Laat even doorkoken en smaak af met peper en zout.
- Voeg naar smaak verse frambozen en frambozenlikeur toe. "},{"@type":"HowToStep","text":"3. Kangoeroefilet - Laat de filet rose braden en daarna 10 min. rusten.
- Snijd in plakken en serveer op een spiegel saus met aardappels dauphines. "}],"recipeYield":"4 "}