Roer de olie met de koriander en 2 el sinaasappelsap door elkaar. Kwast dit over de filets. Verpak het vlees in plasticfolie en laat ze een nacht intrekken. Schil de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliezen los. Doe het uitgelopen sap bij de sinaasappelsap. Neem de filets ca. 1 uur voor het bereiden uit de koelkast. Verhit de boter in een pan en bak hierin het vlees snel rondom bruin. Laat ze in ca. 6 min. rose worden. Bestrooi met zout en peper. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Giet het overtollige bakvet uit de pan. Doe de creme fraiche in de pan en roer alle aanbaksel los. Breng de creme fraiche aan de kook en laat hem iets inkoken. Roor het sinaasappelsap erdoor. Breng de saus op smaak met zout en peper. Snijd de filets in plakjes en verdeel ze over de borden. Schenk de saus ernaast en garneer het gerecht met de partjes sinaasappel.
Hazerugfilet Met Sinaasappelsaus is een recept van Smulweb.nl