Kaas-Rijstbolletjes Met Krab-Kerriesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gaar en droog. Snijd de lenteuitjes in ringetjes. Verhit de boter in een wok en roerbak de uiringetjes ca. 2 min. Voeg de knoflook toe en roer de kerrie erdoor; roerbak het mengsel nog ca. 1 min. Voeg de wijn, de slagroom en de verkruimelde bouillontablet toe en breng de saus aan de kook; laat hem ca. 10 min. tot ca. de helft inkoken. Verdeel de krab in stukjes en roer die met 2 el bieslook door de kerriesaus. Breng op smaak met zout en peper. Meng de kaas en de rest van de bieslook door de warme rijst. Schep de rijst met een ijsbolletjestang op borden en schep de saus erover. Lekker met sperziebonen.

Kaas-Rijstbolletjes Met Krab-Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept