Artisjokken Met Saus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de artisjokken in water tot ze gaar zijn: 30-40 minuten Pers citroenen en meng het sap met 1/3 water. De Chilenen vinden dit genoeg om de artisjok in te dippen, u kunt er echter ook nog het volgende sausje bij maken: Klop de roomkaas met het grapefruitsap en de azijn los. Voeg peterselie, munt en dille toe. Breng op smaak met zout en mosterd. Voeg vlak voor het opdienen het eiwit toe. Zo vers mogelijk maken, want dit sausje kan niet bewaard worden.

Artisjokken Met Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept