Vijgen Gevuld Met Geitenkaas

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vijgen kruislings insnijden. Knoflook pellen, fijn persen en vermengen met grof verkruimelde geitenkaas, kwark, zure room en een beetje olijfolie. Het mengsel met een garde tot crème roeren en naar smaak zout en peper toevoegen. Citroentijm afritsen en door het mengsel roeren. Het mengsel overscheppen in een spuitzak en in de geopende vijgen spuiten. Daarbovenop een theelepeltje kaviaar scheppen.

Vijgen Gevuld Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept