Zachtgekookte Eieren Met Zalm En Artisjok

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg diepvries-artisjokbodems 5 minuten in kokend water om ze te ontdooien. Bodems uit blik spoel je af met koud water en laat je uitlekken. Kook de eieren 3 minuten. Laat ze onder koud water schrikken en pel ze. Meng de eieredooier met de mosterd, de suiker, de peper en het zout. Giet de olie bij het mengsel en klop op als voor een mayonaise. Voeg pas dan de ciderazijn en de gehakte dille toe. Koud serveren. Leg een uitgelekte artisjokbodem op een bordje en garneer met een half plakje zalm en enkele takjes dille. Plaats het zachtgekookte eitje daar bovenop en werk af met enkele takjes dille en wat zalmeitjes. Koud opdienen.

Zachtgekookte Eieren Met Zalm En Artisjok is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookte broodjes
Snack
Bekijk recept
Salade met zachtgekookte eieren
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept