Aardappel In De Schil Met Gerookte Zalm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de ongeschilde aardappelen. Wikkel ze in aluminiumfolie. Neem een bakplaat en leg het zeezout in het midden. Leg de aardappelen op de bakplaat en zet ze in een voorverwarmde oven (230?C). De aardappelen zijn klaar als je er makkelijk in kan prikken. Haal de gare aardappelen uit de oven en wacht 10 minuten alvorens de aluminiumfolie eraf te halen. Snij de kop van de aardappelen af en leg ze apart. Hol de aardappelen uit met behulp van een lepel. Zet ze dan even terug in de oven. Meng de kruidenkaas met de zure room, de peper, het zout, de aardappelinhoud en de fijngesneden bieslook. Vul nu de uitgeholde aardappelen met deze substantie. Werk af met de gerookte zalm en de kop van de aardappel.

Aardappel In De Schil Met Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept