Wentelteefjes Met Gorgonzola En Rozemarijn

8
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Korstje van Gorgonzola snijden. Gorgonzola met vork fijnwrijven. 1 eetlepel creme fraiche en 1 eetlepel witte wijn erdoor roeren. Rozemarijn wassen, naaldjes van takjes nemen en door kaascreme mengen. Op smaak brengen met peper. Korstjes van brood snijden. Vier sneetjes brood dik besmeren met kaascreme. Andere sneetjes brood erop leggen en licht aandrukken. Kaascreme aan broodranden gladstrijken. Brood diagonaal halveren. Ei loskloppen met 1 eetlepel creme fraiche, 1 eetlepel witte wijn, zout en peper. In koekenpan met anti-aanbaklaag olie verhitten. Brooddriehoekjes door eimengsel wentelen. Wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin bakken. Direct serveren.

Wentelteefjes Met Gorgonzola En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept