Geitenkaasflapjes

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bladerdeeg ontdooien en de kaas in blokjes snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. Dadels ontpitten en in stukjes snijden. Kaas, bosui en de dadels door elkaar mengen. Mengsel over de plakjes bladerdeeg verdelen. Randen nat maken en als een driehoek dicht vouwen, randen goed aandrukken. Ei loskloppen en de flapjes met het ei bestrijken. In 20 min afbakken in de oven.

Geitenkaasflapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEITENKAASFLAPJES MET RAUWKOSTSALADE!
20-30 min -
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEITENKAASFLAPJES MET RAUWKOSTSALADE!
20-30 min -
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept