KLETSKOPPEN

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De basterdsuiker vermengen met het water, kneed vervolgens de boter erdoor, dan de kaneel, de bloem en de niet al te fijn gesneden amandelen. Van het deeg op afstanden van ? cm hoopjes op een beboterde bakplaat plaatsen. De oven dient eerst 10 minuten te worden verwarmd. De baktijd is 12 minuten. De koekjes mogen niet geheel op de bakplaat afkoelen, doch moeten na enige minuten met een mes van de plaat worden afgenomen.

KLETSKOPPEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Notentrio van Suzanne en Ester
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikvlaflip met sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Notentrio van Suzanne en Ester
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikvlaflip met sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept