Gehaktbrood Met Pistachenootjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sperziebonen wassen en koken 50 gram sperzieboontjes in kleine stukjes snijden. Van het brood de korstjes verwijderen en het brood in de melk weken Pistachenootjes pellen en hakken. Ui heel fijn snipperen. Sperzieboontjes, ui, pistachenootjes, brood, gehakt, ei, oregano basilicum zout en peper, en uitgeperst teentje knofklook goed door elkaar mengen en tot een brood vormen. Cakevorm met aluminium folie bedekken en gehaktbrood erin leggen. Maak van de tomatenketchup de mosterd en de bruine suiker een sausje en giet dat op het gehaktbrood. c. 60 minuten in de oven op 175 graden.

Gehaktbrood Met Pistachenootjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept