Dompel de tomaten enkele seconden in kokend water en verwijder de huid. Snijd de tomaten voor de soep in vieren en leg de stukken in een kom. Snijd drie vierde van de rode en groene paprika en de komkommer in reepjes en bewaar de rest voor de versiering. Snijd de ui in plakjes. Voeg paprika, komkommer en ui bij de tomaten en kruid met peper, zout en knoflook. Besprenkel de groenten met citroensap en bedek met sneden brood. 5 tot 6 uur op een koele plaats laten trekken en alles in de blender van een mixer tot soep vermalen. Voeg eierdooiers en olijfolie toe en klop de soep op tot een luchtige massa. De tomaten voor de versiering uithollen en met garnalen vullen. De overgebleven komkommer en paprika in blokjes snijden. De snede brood in blokjes snijden en deze in olijfolie goudbruin bakken. De gekoelde soep over koude borden verdelen.
Gazpacho Met Grijze Garnalen is een recept van Smulweb.nl