Gazpacho Met Grijze Garnalen

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dompel de tomaten enkele seconden in kokend water en verwijder de huid. Snijd de tomaten voor de soep in vieren en leg de stukken in een kom. Snijd drie vierde van de rode en groene paprika en de komkommer in reepjes en bewaar de rest voor de versiering. Snijd de ui in plakjes. Voeg paprika, komkommer en ui bij de tomaten en kruid met peper, zout en knoflook. Besprenkel de groenten met citroensap en bedek met sneden brood. 5 tot 6 uur op een koele plaats laten trekken en alles in de blender van een mixer tot soep vermalen. Voeg eierdooiers en olijfolie toe en klop de soep op tot een luchtige massa. De tomaten voor de versiering uithollen en met garnalen vullen. De overgebleven komkommer en paprika in blokjes snijden. De snede brood in blokjes snijden en deze in olijfolie goudbruin bakken. De gekoelde soep over koude borden verdelen.

Gazpacho Met Grijze Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept