Zoek
Reuzengamba's Met Tomaat, Knoflook En Koriander
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 reuzengamba's (200 g per stuk)
2 tomaten
4 tenen knoflook
1 bos koriander
olijfolie
2 dl witte wijn
peper en zout Voorbereiding Leg de gamba's in een schotel en bestrooi met fijngehakte tomaat
knoflook en koriander. Voeg olijfolie
wijn
peper en zout toe en marineer koel gedurende 30 minuten. Bereidingswijze Bak 10 minuten op 200?C. Serveertips Serveer met stokbrood of boeren
Bereiding
Bak 10 minuten op 200?C.
Reuzengamba's Met Tomaat, Knoflook En Koriander is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reuzengamba met bloemkoolmousseline, rode ui
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaimroun Bi-tawabil (kruidige Reuzengamba's
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli gevuld met zeebaars
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept