Gamba?s ?Locon?

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schillen, koken en met de ansjovis pureren. De puree kleuren met een eetlepel tomatenpuree. De gamba ′s koken in visfumet met de gerookte knoflook en de gepelde sjalotjes. De gekookte gamba ′s uit het kookvocht halen, halveren en warm houden. De mosterd, de eierdooier, de gepelde en versnipperde knoflook en sjalotten, een snuif zout en de azijnsoorten door elkaar roeren. Roer tevens de fumet door de mengeling. Voeg al kloppende de olie in een straaltje toe. Indien gewenst kan men deze emulsiesaus afwerken met een weinig room.

Gamba?s ?Locon? is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept