Verwarm de olie in de koekepan tot het warm is maar niet rookt. bak de kip in de olie voor ca 5 minuten. haal de kip er uit en bewaar het even op een bordje. voeg de ui en de knoflook toe en saute het onder goed roeren voor ca. 3 minuten tot de ui zacht is. voeg dan de abrikozen, kerrie, zout en gember toe. bak dit mee voor 1 minuut. goed roeren, om het goed te mengen. voeg dan de bouillon toe, breng het aan de kook en doe de kippestukjes er weer in. draai het vuurlaag en laat dit sudderen voor ca 10 minuten. of tot de kip gaar is. haal de kip er uit en leg het op een verwarmde schaal. maak een papje van de maizena en een beetje water en voeg dit toe onder goed roeren. laat het koken voor 1 minuut of tot het dikker wordt. haal het van het vuur af en roer nu de yoghurt en de cashews er door. giet de saus over de kip.
Kerrie Kip Met Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam