Kippenbouten Met Citroen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op ca. 180 gr. C. Haal van de bouten het vel los, maar laat het er wel aanzitten. Strooi er zout en peper tussen. Per bout 2 schijfjes citroen onder het vel stoppen. Doe er ook iets dragon tussen - pas op: dit overheerst heel snel. Verdeel de gehakte knoflook over de bodem van de ovenvaste schaal, leg hier de kip op. Verdeel de boter er in kleine klonten overheen. Schenk de vermouth erover. Doe het deksel op de schaal en zet het ruim 45 min. in de oven. Daarna nog ca. 10 minuten zonder deksel zodat de kip een beetje kan kleuren.

Kippenbouten Met Citroen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept