Steek met een dikke vleespriem in de lengte door de rollade zodat een flink gat ontstaat en vul deze opening met het mengsel van appel en pruimen. Smelt in een braadpan de boter en braad hierin de rollade, op een matig vuur, aan alle zijden in 3 a 4 min bruin. Breng de rollade over naar een diepe braadslede, giet er de cider en de bouillon overheen. Voeg nu wat peper en zout toe, dek de braadslede af met aluminiumfolie af en zet deze 1 uur in de oven. Haal het vlees uit de oven, verwijder de folie en giet de jus af; laat echter zoveel in de braadslede achter dat de bodem nog bedekt is. Meng de honing en de mosterd door elkaar en smeer de rollade hiermee dik in. Draai de oven nu op 200 C en laat de rollade nog eens 30 min in de oven braden. Haal de rollade uit de braadslede en houd deze warm. Plaats de braadslede nu op het fornuis, roer de bloem door de jus, laat die even een paar min meekoken en giet hier de achtergehouden jus bij. Laat het geheel nog eens aan de kook komen en roer tot een gladde saus is verkregen. Giet deze in een voorverwarmde juskom. Haal de touw van de rollade, snijd deze in dikke plakken en leg ze op een voorverwarmde schaal.
Varkensrollade Met Appels En Pruimen is een recept van Smulweb.nl