Kotelet Nelson

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkensfilet bestrooien met peper en zout, en aanbraden in de boter. Afkoelen en in plakken snijden. Uien aanfruiten en de bloem toevoegen, laten garen en afblussen met room, even doorlaten koken. De plakken varkensfilet aan beide zijde royaal besmeren met de ui massa De koteletten door de losgeslagen ei halen en paneren. Afbakken in diep vet op 180 graden.

Kotelet Nelson is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Maatjesharing Lord Nelson
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept