Mexicaans Varkensvlees In Corntortilla's

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ijsbergsla in reepjes en doe ze in een kom. Zet de sla, de guacamole, de salsasaus, de geraspte kaas en de zure room op tafel. Verwarm de corntortilla′s volgens de aanwijzingen op het pak en houd ze warm in aluminiumfolie. Neem de vleesrepen uit de marinade en grill ze op de barbecue om en om in 5-6 min. gaar.

Mexicaans Varkensvlees In Corntortilla's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept