Pestobrood

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten behalve de pesto in de door de fabrikant van uw machine aanbevolen volgorde in de broodvorm. Stel in op volkorenbrood,alleen deeg maken. Druk op start. Vet een broodvorm van 24 cm in met boter. Neem het deeg uit de machine en druk er de lucht uit. Laat het 5 min. rusten. Rol het deeg op een lichte met bloem bestoven werkvlak uit tot een rechthoek van ca. 20 cm breed en 35 cm tot 45 cm lang. Smeer de pesto uit over het deeg. Rol het deeg op tot een dikke rol van 20 cm. Leg het opgerolde deeg met de naad onder in de broodvorm. Dek de vorm losjes af en laat het deeg 1 uur op een warme plek rijzen. Bak het brood 30 tot 35 min. in een op 175 graden voorverwarmde oven. Neem het brood uit de vorm en laat het minstens 15 min. afkoelen.

Pestobrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pestobrood
30-60 min -
Bekijk recept
Pestobrood
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pestobrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pestobrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Pestobrood
30-60 min -
Bekijk recept
Pestobrood
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pestobrood
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pestobrood
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept