Erwtensoep Met Roggebrood En Casselerrib

1
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de varkensribbetjes een uur lang trekken in een liter kokend water. Voeg de spliterwten en de casselerrib toe en laat dit nog een uur koken. Haal het vlees eruit en bewaar dit. Als de erwten gaar zijn, goed door de soep roeren zodat de erwten gepureerd worden. Maak de groenten schoon en snij deze in dobbelsteentjes. Voeg de groenten toe aan de soep. Als de groenten gaar zijn moet u de varkensribbetjes weer terug in de soep doen. Snij de casselerrib in dunne plakjes. Beleg het roggebrood met de plakjes casselerrib en serveer dit bij de soep. Eet smakelijk!

Erwtensoep Met Roggebrood En Casselerrib is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sesamrijst met casselerrib en paksoi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met casselerrib en port salut
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
casselerrib-zuurkool­rolletjes met mosterdsaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept