Tunesische Harissa

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle ingredienten behalve de olie goed pureren in de machine. Giet er 5 eetlepels olie bij en roer er een pasta van. Schep de harissa in een goed afsluitbare pot en giet de rest van de olie erop. Mits er altijd een laagje olie op blijft staan is de harissa lang houdbaar in de koelkast

Tunesische Harissa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tunesische vissoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tunesische viscouscous met frisse saykouk
45 min-
Bekijk recept
Tunesische soep
20 min
Bekijk recept
Tunesische pasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept