Zachte Pruimenchutney

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de pruimen in kleine stukjes. Pel de ui en snijd hem in kleine stukjes. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Breng de pruimen met de appel, de uien en de helft van de azijn op een zacht vuurtje aan de kook en laat het geheel 20 minuten zachtjes koken. Voeg de rest van de azijn, de suiker de stroop, het zout en de kruiden toe. Breng de chutney weer aan de kook en laat nog 20 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig. Doe de chutney in potten en sluit ze meteen.

Zachte Pruimenchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met eendenlever en pruimenchutney
45 min
Bekijk recept
Appel-pruimenchutney
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pruimenchutney
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept