Vissoep Met Gerookte Zalm

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis met de tomaaten lenteui een 5 tal minuten zachtjes koken in de bouillon. De bouillon zeven. Het vismengsel met de grookte zalm in een foodprocessor doen en pureren. (hou wel vier reepjes zalm achter voor de garnering. In een soep pan de boter smelten en met de bloem een blonde roux maken. Doe de bouillon er in een keer bij en sla goed door met de garde. Laat de soep een minutt of 10 zachtjes koken tot de bloem gaar is. Doer er dan de vispuree bij en roer zachtjes door. Hierna de zure room met wat bouillon glad roeren ebij de soep doen. De soep op smaak brengen met evt. wat zout en peper.

Vissoep Met Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept