Vichyssoise

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de groenten en de aardappelen klein. Breng ze in de bouillon aan de kook en kook ze gaar in ruim 15 minuten. Wrijf dan de gare groenten door een zeef terug in de bouillon. Voeg onder goed roeren de creme fraiche toe. Breng de soep op smaak met peper en zout. U kunt de soep nu warm serveren of hem eerst koud laten worden. Strooi er vlak voor het opdienen vers gehakte bieslook over.

Vichyssoise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige koude preisoep (vichyssoise)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vichyssoise
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsvrucht met vichyssoise van waterkers
30 min
Bekijk recept
franse aardappel, wortelsoep (vichyssoise)
0 min
Bekijk recept

Romige koude preisoep (vichyssoise)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vichyssoise
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsvrucht met vichyssoise van waterkers
30 min
Bekijk recept
franse aardappel, wortelsoep (vichyssoise)
0 min
Bekijk recept