2 Verhit de olie en bak ui, knoflook, gemberwortel en chilipeper hierin ? 5 min.
3 Wrijf de komijn- en korianderzaadjes fijn en voeg dit samen met de kerriepoeder toe aan het uimengsel. Verwarm alles al omscheppend ? 3 min.
4 Schenk de bouillon erbij en laat de soep op zacht vuur ? 5 min. koken.
5 Voeg dan kokosmelk, saffraan en kipfilet toe en laat de soep nogmaals ? 5 min. koken. Breng de soep op smaak met zout, peper en limoensap en schep de soep in vier kommen.
6 Laat de soep ? 15 min. afkoelen en strooi dan de koriander erover.
7 Rol elk plakje deeg iets uit en leg de plakjes over de soepkommen. Bestrijk de randen van de kom met water en plak het deeg goed vast op de kom.
8 Klop de eidooier los met 2 tl water en bestrijk het deeg hiermee. Strooi de sesamzaadjes erover. Zet de kommen 15-20 min. in het midden van de oven tot het deeg lichtbruin en krokant is. Serveer de soep direct.