Citroen-peper Brood

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem en zout in een kom en voeg toe de citroenschil en peper. Wrijf met de vingertoppen de boter erin tot het korrelig word. Roer dan de gegehakte bosui en de kaas erdoor. Voeg het azijn/melk mengsel toe en meng tot zich een zacht deeg heeft gevormd. Leg het mengsel op een met bloem bestoven oppervlak en kneed tot een zacht deeg. Verdeel het deeg in 2 porties. Leg deze op de bakpla(a)t(en) die ingesmeerd is (zijn). Snij 8 punten in de broden en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten. Als je op de onderkant klopt en ze klinken hol, dan zijn ze goed.

Citroen-peper Brood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept