Doperwtensoep Met Roggebrood

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui, knoflook, tijm en doperwten in circa 5 minuten aan. Blus af met de kippenbouillon en laat het 15 minuten zachtjes koken. Verwijder de tijm en pureer de soep met de staafmixer. Snijd zowel de radijs als de aardappelen in partjes, meng met creme fraiche en munt. Op smaak brengen met peper en zout. Leg een schepje van het aardappelmengsel in het bord en schep de soep eromheen. Rasp er Parmezaanse kaas over.

Doperwtensoep Met Roggebrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappel-doperwtensoep
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Doperwtensoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frispittige doperwtensoep met soepstengels
20 min
Bekijk recept
Doperwtensoep met munt-crème fraîche
30 min-
Bekijk recept