Lamsvlees Met Kerrie En Abrikozen.

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en olie en fruit de ui, knoflook en paprika glazig. voeg het vlees aan het uimengsel toe en schroei het snel dicht. Fruit de kerrie 2 minuten mee. Roer de bloem erdoor en voeg geleidelijk bouillon, tomatenpuree, suiker, zout en abri kozen toe. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en stoof het gerecht in 1 1/4 uur gaar.

Lamsvlees Met Kerrie En Abrikozen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept