Reebiefstukjes Met Portsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan tot ze gaat kleuren en bak de biefstukjes op hoog vuur an beide kanten aan. Draai het vuur lager, bestrooi ze met zout en pepper en bak ze ca. 3 min aan elke kant. Neem ze uit de pan en houd ze war. Fruit de sjalot in der boter. Doe er de port bij en roer de creme frache door. Roer tot het een gladde saus is en voeg de kaneel toe. Laat dit ca. 3 min zachtjes koken. Snijd de biefstukjes in 4 of 5 plakken.Doe ze op een bord en scheep de saus omheen.

Reebiefstukjes Met Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

reebiefstukjes met sherry
0 min
Bekijk recept
Reebiefstukjes Met Wildsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Reebiefstukjes Met Bosvruchtensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsalade Van Herte-of Reebiefstukjes
30-60 min -
Bekijk recept