Kabeljauwschotel Met Tomaten-yoghurtsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de ansjovis in kleine stukjes en de olijven in plakjes. Verhit de boter in een koekepan en bak de ui- en knoflooksnippers en stukjes ansjovis zachtjes in ca. 3 min, voeg de tomaten met het sap, de rozemarijn en de peterselie toe en roer de tomaten stuk. Laat de saus in ca. 5 min iets inkoken,. Roer de plakjes olijf erdoor en laat de saus iets afkoelen. Roer de maizena door de yoghurt en roer dit mengsel door de saus, breng de saus op smaak met peper. Snijd de visfilet in 4 stukken, leg ze naast elkaar in een ovenschaal en verdeel de saus erover. Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in ca. 20 min gaar worden.

Kabeljauwschotel Met Tomaten-yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept