Druiven In Wijngelei

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de druiven uitlekken en meng het sap met 300ml wijn.Week de gelatine 5 minuten. Verwarm de helft van de wijn en los de suiker er in op. Knijp de gelatine uit en los die al roerend op in de warme wijn (niet koken). Schenk in een kom en roer de rest van de drank erdoor. Verdeel de jelly over 4 wijnglazen. Laat een half uurtje opstijven en verdeel dan voorzichtig de druiven over de glazen. Aan sommige druiven zit nog een stukje steel. Haal die er eerst even af. Nog zeker 2 uur op laten stijven.

Druiven In Wijngelei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roségelei met frambozen en muntroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode-wijngelei met bramen en vanillesaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Toast met pittige kaas en wijngelei
30 min Snack
Bekijk recept
Wijngelei Met Jamaicapeper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept