Gegratineerde Zuurkoolstamp Met Snelle Hachee

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het varkensvlees aan in de boter, voeg de uien toe en bak nog even mee tot ze zacht zijn. Strooi er de bloem over, bak ook die even mee en blus af met de witte wijn en de fond. Laat aan de kook komen; voeg de laurier, jeneverbessen, kruidnagels en tijm toe en laat op een zacht vuurtje ca 30 minuutjes zacht pruttelen. Kook intussen de aardappels in 20 minuutjes gaar; laat de zuurkool in dezelfde tijd gaar pruttelen in de wijn/ananassap met laurier, jeneverbessen en kruidnagels. Haal de specerijen uit de zuurkool maar hou kookvocht in de pan, giet de aardappels af en laat droogstomen, vet een ovenschaal in met boter.

Gegratineerde Zuurkoolstamp Met Snelle Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept