Stamppot Paksoi En Paddestoelen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de aardappels in de pan en voeg zoveel water toe dat ze voor de helft onder staan. Doe een beetje zout in pan. Kook de aardappels ongeveer 15 minuten. Doe dan de reepjes paksoi bij de aardappels. Kook de groenten nog eens een minuut of vijf. Controleer of de aardappels gaar zijn. De gesneden stelen van de paksoi zijn dan nog knapperig. Giet de groenten af. Zet de pan op een warmhoudplaatje of vlamverdeler op een lag vuur. Bak terwijl de aardappels koken de champignonplakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons snel knapperig en lichtbruin. Bestrooi ze met een beetje zout. Stamp de aardappels en de paksoi door elkaar. Schep de uiringetjes en de gebakken champignons met de jus door de stamppot. Breng de stamppot op smaak met zout en cayennepeper.

Stamppot Paksoi En Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept