Ijstaart Met Bitterkoekjes En Likeur!!

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De helft van het roomijs in de vorm scheppen en gladstrijken. bitterkoekjes over het roomijs verdelen, en de rest van het roomijs erop scheppen en gladstrijken ( indien de lange vingers boven de roomijs uitsteken, met een scherp mes topjes eraf snijden tot het gelijk is met het ijs). het ijs tot gebruik ( minimaal 1 uur) in de diepvries zetten. met een dunschiller over smalle zijde van chocoladereep chocoladekrullen trekken. ga je het ijs gebruiken, neem het uit de diepvries, en de schaal op de vorm leggen. samen draaien en het ijs uit de vorm laten glijden. plasticfolie verwijderen. chocoladekrullen over ijstaart verdelen en bestuiven met poedersuiker.

Ijstaart Met Bitterkoekjes En Likeur!! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept