Gegrilde Gamba's Met Een Hollandaise/ Limoensaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De salade aanmaken met een beetje sherryazijn. De rostirondjes even bakken totdat ze mooi bruin zijn. De garnalen grillen totdat ze een roze kleur hebben. De hollandaise saus aanmaken met water, wanneer de saus klaar is een scheutje witte wijn en het sap van een limoen erdoor heen roeren. Leg als eerste een beetje salade op een bord, daar bovenop een rostirondje en daar weer bovenop een tijgergamba. Garneren met verse bieslook.

Gegrilde Gamba's Met Een Hollandaise/ Limoensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met cashewnoten-limoensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met zalm in limoensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme Zalmsalade Met Limoensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept