Paul Van Waarden's Gamba?s En Langoustines In Kerriesaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plakken dungesneden rauwe bloemkool insmeren met kerriemengsel en in geklaarde boter bakken tot hij karameliseert(bijna zwart ziet) Gamba?s en langoustines frituren in arachide-olie op 180 graden.

Paul Van Waarden's Gamba?s En Langoustines In Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Creme Brulee Geparfumeerd Met Koffiebonen
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Rundstoverij met suiker
0 min
Bekijk recept
Perenterrine Met Geitenkaas En Pistachenootjes
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kreeft In Roomsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept