Halveer de bladerdeegplakjes. Leg ze op een bakplaat met bakpapier, klop de eierdooier los met een scheutje water en kwast hiermee de bladerdeegplakjes in. Bak ze gedurende 15 a 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200?C. Reinig de mosselen en kook ze op een hoog vuur, samen met de grof versneden ui en seldertak, het kruidentuiltje en de witte wijn, tot ze open zijn. Giet de mosselen door een zeef, bewaar het vocht. Hou 1,5 dl apart voor de saus en doe er de saffraandraadjes bij. Haal de mosselen uit hun schelp en hou ze warm in de rest van het kookvocht. Smelt de boter, roer er de bloem door en leng al roerend aan met het mosselvocht en de melk. Breng op smaak met peper en zout. Snij de warme bladerdeeggebakjes open. Verdeel de uitgelekte mosselen en de garnalen over de bodems, lepel er wat saus over. Plaats er de dekseltjes schuin op. Werk af met de gehakte peterselie.
Bladerdeeggebakje Met Mosselen En Garnalen is een recept van Smulweb.nl