Kalfsfricassee Met Kerrie

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer de stukjes kalfstoofvlees een minuut in kokend water. Versnipper de groenten en doe ze met het vlees in een grote kookpan. Overgiet met de kalfsfond en leng aan met net zoveel water tot het vlees en groenten volledig bedekt zijn. Voeg er ook de peterselie, de kerrie en de kruiden bij. Dek de pan af en laat op een zacht vuurtje sudderen tot het vlees gaar is. Schep het vlees uit, zeef de bouillon (de groenten worden niet bij de fricassee geserveerd). Laat de bouillon een beetje inkoken en voeg er de room bij. Snijd ondertussen de bananen en de carambole in plakjes en bak alles heel even aan weerskanten aan in wat boter. Voeg vlees en vruchten bij de roomsaus. Laat nog even verwarmen en serveer goed heet. Lekker met rijst of kroketten. TIP : Wilt u dit gerecht invriezen? Ontdooi dan heel voorzichtig (niet op het vuur !) Anders gaat de room misschien schiften en dat ziet er echt niet lekker uit!

Kalfsfricassee Met Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept