Verwijder geopende mosselen. Breng de azijn en laurier met 7,5 dl. water en 1/2 tl. zout aan de kook. Voeg de st′jacobsschelpen en de inktvistoe, zet het vuur laag en laat deze 3 min. sudderen tot het visvlees wit kleurt. Schep de st′jacobsschelpen en de inktvis met de schuimspaan uit de pan. herhaal dit met de garnalen tot ze roze verkleuren en haal ze uit de pan. Breng het water weer aan de kook en voeg de mosselen toe. Dek de pan af,zet het vuur laag en sudder ze 3 min. tot dat de schelp open gaat. Verwijder de ongeopende mosselen. Roer de knoflook met de olie, peterselie, mosterd, azijn en het citroen sap door elkaar. Giet dit over de zeevruchten en meng alles goed. Zet de schaal voor het serveren 1-2 uur in de kloelkast.
Zeevruchten, Gemarineerd is een recept van Smulweb.nl